Menú Mensual

Fes clic sobre la imatge per a ampliar

Menú

Consulta el menú de cada dia, els ingredients de les salses i sofregits, els nous plats que es van introduint i els aliments que s'utilitzaran quan hi hagi al·lèrgies.

Activitats programades

Descobreix les activitats, tallers i jocs preparats per a cada dia segons el curs dels nens. Quin és el tema d'aquest mes?

Galeria

Descripció Serveis

  • L’Espai de bon dia  és el servei  per donar suport a la conciliació familiar (l’atenció i protecció als infants en l’horari no lectiu mentre les famílies no se’n puguin fer càrrec), donant un espai d’acollida als nens i un bon somriure de Bon Dia! al matí.
  • A més d’un menú saludable i els millors hàbits a l’hora d’estar a taula, en l’horari de Menjador s’ofereixen racons i tallers on els nens poden participar lliurement, segons el seu interès, als balls, pintures, manualitats,…i molt més!
  • El menú Pícnic consisteix en dos entrepans, una ampolla d’aigua i una fruita. 
  • La permanència és el servei per donar suport a la conciliació familiar (l’atenció i protecció als infants en l’horari no lectiu mentre les famílies no se’n puguin fer càrrec), donant un espai d’esbarjo als nens a la tarda.
 Tant el Servei de Menjador, com l’espai Bon Dia, com la Permanència està subcontractat a l’empresa “El menú del petit

L’espai Bon Dia és en l’horari de 7.45h a 9h (Amb dues franges pel pagament: De 7.45 a 9h ó de 8.15h a 9h). 

Els nens i nenes entraran per la porta del pàrking acompanyats fins a l’entrada del menjador en horari de 7:45 fins a les 8:45h.

 

El Servei de Menjador és en l’horari de 12.30h a 15.00h.

En el període de jornada intensiva de l’escola, al juny, l’horari serà de 13,00h a 15,30h

 

La permanència és de 16.30h a 17.45h

 

L’acollida es realitza normalment al Menjador de l’escola. En la situació COVID els espais poden canviar en funció del número de nens que facin us del servei.

En el cas del dinar, els nens de 1r a 6è dinen al Menjador de l’escola en dos torns. En la situació COVID el espais poden canviar en funció del nombre de nens que facin ús del servei.

Els nens d’EI3, EI4 i EI5 dinen a la seva classe i el d’EI3 dormen a la sala de psicomotricitat.

 

La permanència es realitza a la aula d’EI3A i al pati Infantil.

 

Per fer ús del menjador i/o acollida matinal i/o permanència de la tarda durant el curs, haureu de fer una inscripció o renovar la vostra inscripció del curs passat a la web www.elmenudelpetit.es

El servei està coordinat per la Sandra (Veure “Atenció a les famílies” per les seves dades de contacte i horari d’atenció).

*La documentació necessària per la inscripció la podeu trobar a “Documents i enllaços”

Per veure funcionament específic del pla de actuació COVID – 2020 / 2021 – Visita aquesta pàgina “ORGANITZACIO-MENJADOR-INFORMACIO-COVID”